Game Over Next

Red Dead Redemption 2 - Teszt

Red Dead Redemption 2 - Teszt

A Rockstar Games továbbra is tartja az 1 generáció - 1 játék felállást, és a 7 éve készülő Red Dead Redemption 2 esetében is meglátszik a belefektetett energia és munka. Ennek ellenére közel sem hibátlan a játék, de a részletekre való odafigyelés, a kiugróan magas minőség, és a vetélytársak közt is óriásinak mondható tartalom ismét a fejlesztőóriást igazolja. A Red Dead Redemption 2 generációjának egyik legmonumentálisabb alkotása, legújabb videotesztemben pedig kiderül, hogy miért. Íme:

Red Dead Redemption 2 - Teszt Tovább
The Surge - Teszt

The Surge - Teszt

thesurgeytthumb.jpg

A német Deck 13 a Lords of the Fallen után modern köntösbe helyezi a Souls-formulát a The Surge c. játékával. Brutális nehézség és kihívás vár mindenkit ebben az indusztriális környezetben elhelyezett Souls-like játékban amely néhány apró elemében továbbgondolta a jól bevált módszereket, mégsem lehetünk maradéktalanul elégedettek a végeredménnyel. 

Következzen a The Surge videotesztje!

The Surge - Teszt Tovább
Portal 1 & 2 | Videoteszt (PC)

Portal 1 & 2 | Videoteszt (PC)

portallogoindex1.jpg

A Valve mára már legendássá vált játéksorozatának bemutatója, amely mind a két részt magában foglalja. Az első rész egy kezdő fejlesztőcsapat alapötletéből (Narbacular Drop) avanzsált teljes értékű és profin elkészített videojátékká, míg a Portal 2 többszörösen is rálicitált elődjére. Mind audiovizuálisan, mind tartalmilag megkerülhetetlen játékokról van szó, amiket nem érdemes kihagyni. További részletek legújabb videotesztemben!

Portal 1 & 2 | Videoteszt (PC) Tovább
Jazz Jackrabbit 2 bemutató

Jazz Jackrabbit 2 bemutató

Az Epic Megagames 1998-ban, közel 4 évvel az első Jazz Jackrabbit megjelenése után kidobta a folytatást. Már első ránézésre is látszik, hogy rengeteget fejlődött az elődhöz képest. A GOG.com-on megjelent Collection változatot mutatom be most nektek, a videóban pedig nem csak az alapjátékot, hanem a hozzá kiadott egyéb extrákat is nagyító alá veszem. Jöjjön a Jazz Jackrabbit 2 bemutatója!

Jazz Jackrabbit 2 bemutató Tovább