Game Over Next

Until Dawn | Teszt (PS4)

Until Dawn | Teszt (PS4)

untildawntesztyt.jpg

Az ilyen havas-fagyos időben mindig megjön a kedvem a hasonló időben játszódó programokhoz, ezért az Until Dawn kíváló választásnak bizonyult. A Supermassive Games interaktív filmje és egyben PS4 exkluzív videojátéka a jelen generáció egyik olyan tagja ami pozitív példaként állítható be a zsánerbe. Izgalmas története, könnyen azonosulható (vagy akár megutálható) karakterei, és a szépen kidolgozott döntés-következmény rendszere akár többször játszhatóvá is teszi ezt az alkotást. A következő pár percben tehát róla lesz szó. Íme:

Until Dawn | Teszt (PS4) Tovább
Red Dead Redemption 2 - Teszt

Red Dead Redemption 2 - Teszt

A Rockstar Games továbbra is tartja az 1 generáció - 1 játék felállást, és a 7 éve készülő Red Dead Redemption 2 esetében is meglátszik a belefektetett energia és munka. Ennek ellenére közel sem hibátlan a játék, de a részletekre való odafigyelés, a kiugróan magas minőség, és a vetélytársak közt is óriásinak mondható tartalom ismét a fejlesztőóriást igazolja. A Red Dead Redemption 2 generációjának egyik legmonumentálisabb alkotása, legújabb videotesztemben pedig kiderül, hogy miért. Íme:

Red Dead Redemption 2 - Teszt Tovább
The Surge - Teszt

The Surge - Teszt

thesurgeytthumb.jpg

A német Deck 13 a Lords of the Fallen után modern köntösbe helyezi a Souls-formulát a The Surge c. játékával. Brutális nehézség és kihívás vár mindenkit ebben az indusztriális környezetben elhelyezett Souls-like játékban amely néhány apró elemében továbbgondolta a jól bevált módszereket, mégsem lehetünk maradéktalanul elégedettek a végeredménnyel. 

Következzen a The Surge videotesztje!

The Surge - Teszt Tovább
Portal 1 & 2 | Videoteszt (PC)

Portal 1 & 2 | Videoteszt (PC)

portallogoindex1.jpg

A Valve mára már legendássá vált játéksorozatának bemutatója, amely mind a két részt magában foglalja. Az első rész egy kezdő fejlesztőcsapat alapötletéből (Narbacular Drop) avanzsált teljes értékű és profin elkészített videojátékká, míg a Portal 2 többszörösen is rálicitált elődjére. Mind audiovizuálisan, mind tartalmilag megkerülhetetlen játékokról van szó, amiket nem érdemes kihagyni. További részletek legújabb videotesztemben!

Portal 1 & 2 | Videoteszt (PC) Tovább
süti beállítások módosítása