Game Over Next

Portal 1 & 2 | Videoteszt (PC)

Portal 1 & 2 | Videoteszt (PC)

portallogoindex1.jpg

A Valve mára már legendássá vált játéksorozatának bemutatója, amely mind a két részt magában foglalja. Az első rész egy kezdő fejlesztőcsapat alapötletéből (Narbacular Drop) avanzsált teljes értékű és profin elkészített videojátékká, míg a Portal 2 többszörösen is rálicitált elődjére. Mind audiovizuálisan, mind tartalmilag megkerülhetetlen játékokról van szó, amiket nem érdemes kihagyni. További részletek legújabb videotesztemben!

Portal 1 & 2 | Videoteszt (PC) Tovább
Jazz Jackrabbit 2 bemutató

Jazz Jackrabbit 2 bemutató

Az Epic Megagames 1998-ban, közel 4 évvel az első Jazz Jackrabbit megjelenése után kidobta a folytatást. Már első ránézésre is látszik, hogy rengeteget fejlődött az elődhöz képest. A GOG.com-on megjelent Collection változatot mutatom be most nektek, a videóban pedig nem csak az alapjátékot, hanem a hozzá kiadott egyéb extrákat is nagyító alá veszem. Jöjjön a Jazz Jackrabbit 2 bemutatója!

Jazz Jackrabbit 2 bemutató Tovább
Dark Messiah of Might and Magic bemutató

Dark Messiah of Might and Magic bemutató

Az Arkane Studios második játéka volt az előfutára annak az alkotásnak (Dishonored) amely végül meghozta számukra a világhírnevet. A Ubisoft felvetésére pedig nem tudtak nemet mondani anno, ezért készült el az Arx Fatalis folytatásának szánt játék végül a Might and Magic világában, amely történetileg az ötödik rész után játszódik. Most pedig jöjjön a videós bemutató!

Dark Messiah of Might and Magic bemutató Tovább
God of War: Story trailer magyar felirattal

God of War: Story trailer magyar felirattal

gowmagyar1.jpg

 

Azon kívül, hogy kiderült a megjelenési dátuma (április 20) a Playstation 4 exkluzív játéknak, egy vadonatúj videót is kiadtak hozzá, rengeteg gameplay jelenettel. De egy story trailerben a hangsúly a narratív jeleneteken, és a párbeszédeken van, és persze a történetről is kapunk most már egy kicsivel teljesebb képet. Ahogy az E3 idején kiadott videóhoz, úgy most is elkészítettem a feliratot ehhez a trailerhez is. Érdekesség, hogy a videó elején látható Vikingek Imája az egyszerű szövegezése ellenére elég nehezen fordítható, de remélhetőleg még így is sikerült megugrani a lécet. A játék egyébként magyar felirattal jelenik meg itthon.

God of War: Story trailer magyar felirattal Tovább